Изчезналият военен хеликоптер CH-53E Super Stallion беше намерен в сряда в

...
Изчезналият военен хеликоптер CH-53E Super Stallion беше намерен в сряда в
Коментари Харесай

САЩ откриха изчезналия хеликоптер в Калифорния, но военните се издирват

Изчезналият боен хеликоптер CH-53E Super Stallion беше открит в сряда в Калифорния . Но издирването на петимата военнослужещи, които са били на борда му, към момента продължава.

Това съобщава АФП, като цитира изказване на Корпуса на морската пехота на Съединени американски щати. Корпусът на морската пехота не загатва за открити остатъци с хеликоптера, което демонстрира, че  военните на борда може да са оживели.

" Самолетът е открит от гражданските управляващи в Пайн Вали, Калифорния " на идващия ден, се споделя в изказването.

3-то морско авиационно крило координираше акцията за търсене и избавяне с шерифския депаратамент на окръг Сан Диего и гражданския въздушен патрул, споделиха морските пехотинци.
 Хеликоптер на морската пехота на Съединени американски щати изчезна над Калифорния
Хеликоптер на морската пехота на Съединени американски щати изчезна над Калифорния

На борда му има пет души

Припмняме, че хеликоптерът е липсващ през нощта. 

Той е просрочен, откакто не е съумял да доближи базата на морската пехота в Мирамар, Калифорния, покрай Сан Диего. Напуснал е военновъздушната база " Крийч " в Невада на към 60 км северозападно от Лас Вегас във вторник през нощта.

През миналата година се случи поредност от произшествия с присъединяване на американски военни самолети, в това число злополуката на аероплан V-22 Osprey с накланящ се ротор край крайбрежията на Япония в края на ноември, при който починаха осем летци.

Петима американски военнослужещи бяха убити, когато хеликоптер се разруши в Средиземно море по време на обучение по-рано същия месец, до момента в който друга злополука на Osprey в Австралия докара до гибелта на трима морски пехотинци през август.

Още трима военни бяха убити и още един ранен, когато два хеликоптера, връщащи се от подготвителна задача в далечен регион на Аляска, се сблъскаха през април.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР